Bedrijfsprofiel

Bij HLS Events staat uw evenement centraal. Van bedrijfsfeest tot festival en van bruiloft to beursevenement, wij bieden met behulp van professionele apparatuur, vakbekwaam personeel en advies op maat ondersteuning waar u denkt dit nodig te hebben. Wij handelen met veel persoonlijke aandacht en goed contact met onze opdrachtgevers.

Alle voorzieningen op het gebied van lichttechniek, geluidstechniek, podia, beeld, rigging en decor behoren tot de mogelijkheden. Wij beschikken over een groot netwerk dus wanneer wij net dat beetje extra nodig hebben dan hebben wij voldoende om op terug te vallen. Op deze manier kunnen wij eventueel de volledige last van uw productie uit uw handen nemen. Mocht u liever de touwtjes in eigen hand houden dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem en wordt u betrokken bij elk aspect van uw evenement.

Wij maken enkel gebruik van professionele apparatuur om de kwaliteit van uw evenement te waarborgen.

Komt u als onderneming in de evenementensector personeel tekort? Ook hier biedt HLS Events een uitkomst! Tegen aantrekkelijke prijzen kunt u bij ons een extra paar handen inhuren. U kunt hierbij denken aan stagehands, geluidstechnici, lichttechnici, DJ en video/fotografen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: info@hls-events.nl